Som et led i planerne om byudvikling og byfornyelse i Nuuk, har Kommuneqarfik Sermersooq stiftet Siorarsiorfik – Nuuk City Development (NCD).

En række af kommunens udlejningsboliger er blevet overdraget til NCD, som gerne vil give flere lejere mulighed for at overtage deres nuværende lejebolig og dermed blive ejere.

Selvom ejeren nu hedder Siorarsiorfik – Nuuk City Development, bliver alle boliger og ejendomme fortsat administreret af Iserit.

I første omgang er der sendt breve ud til de 30 lejere i Qernertunnguanut 8 samt 10 for at undersøge, hvor mange lejere, der evt. er interesserede i at købe deres lejebolig. Efter fristens udløb, er der foreløbigt modtaget tilbagemeldinger fra 13 af de 30 lejere, og fra Qernertunnguanut 8 har 7 svaret positivt tilbage og ønsker mere information. Fra Qernertunnguanut 10 har 2 ud af 5 svaret positivt.

NCD inviterer alle beboere til informationsmøde i det nye år. Hvis der f.eks. er flertal i omdannelse af leje til ejerbolig i en bygning, så håber NCD på at kunne igangsætte processen.

Står du/I med ubesvarede spørgsmål, er I velkomne til at rette henvendelse til:

  • Susie Kristiansen – e-mail: bolig@ncd.gl eller på tlf. nr. 58 44 90 mellem 10-14.

Til orientering er der blandt de 13 tilbagemeldinger trukket lod om en gavekurv, og NCD har udtrukket Trine Hjerrild, lejer i Qernertunnguanut 8. NCD ønsker hende tillykke med gavekurven.

Inuss. inuul.  ∙ Med venlig hilsen ∙ Yours sincerely

Siorarsiorfik – Nuuk City Development