Som et led i planerne om byudvikling og byfornyelse i Nuuk, har Kommuneqarfik Sermersooq stiftet Siorarsiorfik – Nuuk City Development (NCD).

En række af kommunens udlejningsboliger er blevet overdraget til NCD, som gerne vil give flere lejere mulighed for at overtage deres nuværende lejebolig og dermed blive ejere.

Selvom ejeren nu hedder Siorarsiorfik – Nuuk City Development, bliver alle boliger og ejendomme fortsat administreret af Iserit.

I første omgang er der sendt breve ud til de 72 lejere i Unaaq for at undersøge, hvor mange lejere, der evt. er interesserede i at købe deres lejebolig. Efter fristens udløb, er der foreløbigt modtaget tilbagemeldinger fra 25 af de 72 lejere, og de 22 har svaret positivt tilbage og ønsker mere information.

NCD inviterer alle beboere til informationsmøde i det nye år. Hvis der f.eks. er flertal i omdannelse af leje til ejerbolig i en bygning, så håber NCD på at kunne igangsætte processen.

Står du/I med ubesvarede spørgsmål, er I velkomne til at rette henvendelse til:

  • Susie Kristiansen – e-mail: bolig@ncd.gl eller på tlf. nr. 58 44 90 mellem 10-14.

Til orientering er der blandt de 25 tilbagemeldinger trukket lod om en gavekurv, og NCD har udtrukket Åge Hansen, lejer i Unaaq 9. NCD ønsker ham tillykke med gavekurven.