Download vedtægter

Lars Møller-Sørensen
Lars Møller-Sørensen

Kommunaldirektør i Kommuneqarfik Sermersooq. Lars Møller-Sørensen er kommunaldirektør i Kommuneqarfik Sermersooq. Han har haft sit virke i det private og offentlige Grønland siden 1995, hvor han har været: Økonomidirektør og vicedirektør i KNI A/S, personaledirektør i Mittarfeqarfiit – Grønlands Lufthavne, og Økonomi- og Personaledirektør i Kommuneqarfik Sermersooq. Lars Møller-Sørensen er uddannet Cand.Merc.Jur. Ifølge vedtægterne er kommunaldirektøren i Kommuneqarfik Sermersooq født formand for bestyrelsen i NCD A/S.

Jess G. Berthelsen
Jess G. Berthelsen, Forbundsformand, SIK

Jess G. Bertelsen har i over 25 år været formand for lønmodtagerorganisationen SIK. Derudover har han en lang række bestyrelsesposter i den grønlandske arbejderbevægelse og i det offentlige Grønland. Bland andet:

  • Medlem af Grønlands Skatteråd
  • Medlem af Grønlands Økonomiske Råd
  • Bestyrelsesmedlem, KTI – Kalaallit Nunaanni Teknikkimik Ilinniarfik
  • Bestyrelsesformand, SISA Ejendomme Danmark ApS
Lars Møller-Sørensen
Marie Fleischer

Stilling: Adm. direktør i Mittarfeqarfiit

Uddannelser:

  • Scient. Adm. fra Grønlands Universitet
  • HD i organisation
  • MBA fra Aalborg Universitet

Marie Fleischer er den øverst ansvarlige for Mittarfeqarfiit. Marie har siden 2009 bestridt en række ledelses- og bestyrelsesposter i både den offentlige og private sektor, hvor hun har tilegnet sig erfaring med strategisk udvikling og forandringsledelse af virksomheder. Marie er uddannet cand.scient.adm. og har derudover uddannelserne HD i organisation og ledelse samt MBA fra Aalborg Universitet.

Lars Møller-Sørensen
Inaluk Brandt

Partner og Seniorkonsulent hos Visiobox ApS.

Inaluk Brandt er uddannet Cand.scient. i biologi og religion fra Syddansk Universitet. Har haft sit professionelle virke i Grønland siden 2005 som embedsmand i Grønlands Selvstyre, hvor hun har arbejdet med nationale projekter inden for uddannelse og kompetenceudvikling og i det private erhvervsliv, hvor hun har fungeret som HR-chef i bygge- og entreprenørbranchen. I dag er Inaluk partner og seniorkonsulent i konsulentbureauet Visiobox ApS, der hovedsageligt beskæftiger sig med organisationsudvikling, strategiimplementering og rådgivning.

Lars Møller-Sørensen
Karl-Gustav Jensen

Selvstændig konsulent, Karl-Gustav Jensen Aps.

Karl Gustav Jensen er uddannet Bygningskonstruktør og arkitekt. Han har i størstedelen af sit professionelle liv beskæftiget sig med byudvikling; Som direktør i Københavns Havn, som direktør i By og Havn I/S og som udviklingschef i By og Havn og seneste som er udviklingsdirektør i NCC CONSTRUCTION DANMARK A/S.

Karl Gustav Jensen har som konsulent bidraget til Siorarsiorfik-projektet, siden starten i 2015.

Lars Møller-Sørensen
Hans Henrik Winther Johannsen

Direktør, Forvaltning for Anlæg og Miljø, Kommuneqarfik Sermersooq.

Hans Henrik Winther Johannsen er direktør for Forvaltning for Anlæg og Miljø i Kommuneqarfik Sermersooq. Han har tidligere arbejdet som trafikplanlægger og stabschef i samme forvaltning

Hans Henrik Winther Johannsen er uddannet ingeniør og trafikplanlægger fra Aalborg Universitet.

Ifølge vedtægterne er direktør for Forvaltning for Anlæg og Miljø i Kommuneqarfik Sermersooq født medlem af bestyrelsen i NCD A/S.