Download vedtægter

Lars Møller-Sørensen
Lars Møller-Sørensen

Kommunaldirektør i Kommuneqarfik Sermersooq. Lars Møller-Sørensen er kommunaldirektør i Kommuneqarfik Sermersooq. Han har haft sit virke i det private og offentlige Grønland siden 1995, hvor han har været: Økonomidirektør og vicedirektør i KNI A/S, personaledirektør i Mittarfeqarfiit – Grønlands Lufthavne, og Økonomi- og Personaledirektør i Kommuneqarfik Sermersooq. Lars Møller-Sørensen er uddannet Cand.Merc.Jur. Ifølge vedtægterne er kommunaldirektøren i Kommuneqarfik Sermersooq født formand for bestyrelsen i NCD A/S.

Jess G. Berthelsen
Jess G. Berthelsen, Forbundsformand, SIK

Jess G. Bertelsen har i over 25 år været formand for lønmodtagerorganisationen SIK. Derudover har han en lang række bestyrelsesposter i den grønlandske arbejderbevægelse og i det offentlige Grønland. Bland andet:

 • Medlem af Grønlands Skatteråd
 • Medlem af Grønlands Økonomiske Råd
 • Bestyrelsesmedlem, KTI – Kalaallit Nunaanni Teknikkimik Ilinniarfik
 • Bestyrelsesformand, SISA Ejendomme Danmark ApS
Lars Møller-Sørensen
Inaluk Brandt

Partner og Seniorkonsulent hos Visiobox ApS.

Inaluk Brandt er uddannet Cand.scient. i biologi og religion fra Syddansk Universitet. Har haft sit professionelle virke i Grønland siden 2005 som embedsmand i Grønlands Selvstyre, hvor hun har arbejdet med nationale projekter inden for uddannelse og kompetenceudvikling og i det private erhvervsliv, hvor hun har fungeret som HR-chef i bygge- og entreprenørbranchen. I dag er Inaluk partner og seniorkonsulent i konsulentbureauet Visiobox ApS, der hovedsageligt beskæftiger sig med organisationsudvikling, strategiimplementering og rådgivning.

Lars Møller-Sørensen
Hans Henrik Winther Johannsen

Direktør, Forvaltning for Anlæg og Miljø, Kommuneqarfik Sermersooq.

Hans Henrik Winther Johannsen er direktør for Forvaltning for Anlæg og Miljø i Kommuneqarfik Sermersooq. Han har tidligere arbejdet som trafikplanlægger og stabschef i samme forvaltning

Hans Henrik Winther Johannsen er uddannet ingeniør og trafikplanlægger fra Aalborg Universitet.

Ifølge vedtægterne er direktør for Forvaltning for Anlæg og Miljø i Kommuneqarfik Sermersooq født medlem af bestyrelsen i NCD A/S.

Ulla Lynge
Ulla Lynge

Sekretariatschef, CSR Greenland.

Ulla Lynge er uddannet cand.scient.adm. fra Ilisimatusarfik og har derudover en MBA fra Henley Business School i London.

Ulla Lynge har gennem de seneste 10 år haft ledelsesansvar, senest som direktør for Sermersooq Business Council og før det som direktør for Pensionskassen SISA. Ulla har også igennem en årrække været ansat hos Grønlands Hjemmestyre og Nuup Kommunea.

Ulla Lynge har gennem sin karriere beskæftiget sig med udviklingsrelaterede opgaver med særlig fokus på erhvervsudvikling, organisationsudvikling og forandringsledelse. 

Christian Berg
Christian Berg

Direktør i By – og landskabsforvaltningen, Aalborg Kommune.

Uddannet cand.econ ved Aalborg Universitet 1980.

Siden 1995 har jeg haft det overordnede administrative ansvar for den fysiske udvikling i Aalborg Kommune. Blandt andet:

 • Omdannelsen af J.F. Kennedys Plads, Boulvarden og Nytorv
 • Havnefront 1 mellem broerne
 • Omdannelsen af havnefronterne syd og nord for fjorden
 • Planlægning og udvikling af Stigsborg Havnefront herunder etablering af fælles udviklingsselskab mellem Aalborg Kommune, PFA og A. Enggaard
 • Etablering af Egnsplanvej
 • Udvidelse af Tranholmvej
 • Planlægning af BRT-busløsning
Peter Olsson